Om os

Tolkeværket ApS så dagens lys i august 2019

Vi er i Tolkeværket 16 tegnsprogstolke, hvoraf seks også er uddannede skrivetolke.
Derudover kan et antal af tolkene også bestilles til taktil tolkning.
Vi har gennem vores levetid haft et mindre vokseværk og kan derfor prale af, at vi er landsdækkende. På trods af geografisk adspredelse mellem tolkene, vil du altid have mulighed for at møde alle tolkene i Aarhus, hvor vores hovedkontor er placeret. 
Er du mere nysgerrig på, hvem der, som udgangspunkt, dækker lige netop dit område, så kan du altid trykke på “Vores tolke” i menulinjen. Her får du et overblik over Tolkeværkets tolke og deres primære tolkeområder. 

På trods af vores vokseværk, har vi stadig fokus på vores værdier.
Værdierne har været en del af os siden vi grundlage virksomheden. Disse er et ønske om at arbejde sammen som et team, med god service i fokus.

Vores værdier, som du kan få glæde af, er ´TRO´: 
* Tålmodighed
* Retfærdighed 
* Ordentlighed

Disse værdier betyder, at vi gør vores bedste for at levere både lige den type tolk, som du har brug for.

Tolkeværkets virksomhedsejer, Herluf Veng Juul, har mange års erfaring som leder i tolkebranchen. Han er klar til at starte på en frisk med et nyt projekt og ønsker at bidrage, med et ordenligt tolkefirma, dygtige tolke og et fantastisk administrativt team. 

Tolkeværkets administrative team, består af Trine Kappendrup, Morten Løhndorf Mortensen og Mette Overgaard. 
Trine arbejder til dagligt fra sit hjem i Aarhus, i tæt samarbejde med Morten, som til dagligt sidder i Ringsted. Trine og Morten arbejder med tolkebestillinger, mail besvarelse, planlægning og tolkeskemaer.
Trine har mange års erfaringer med det tolkeadministrative arbejde og gør til dagligt sit bedste for at kende tolkebrugerens behov. Hun kender desuden tolkenes kompetencer og forcer godt og har derfor den bedste forudsætning for at skabe gode rammer for både tolken og brugeren.

Morten har arbejdet i tolkebranchen siden 2009, og har i andre firmaer, arbejdet som koordinator, administrator og daglig leder. I Tolkeværket sparrer Morten, som koordinator, rigtigt godt sammen med Trine i den daglige planlægning.  

Mette arbejder til dagligt fra sit kontor i København, hvor hun holder styr på Tolkeværkets bogholderi. Mette har tidligere været ansat hos andre tolkefirmaer og er tidligere uddannet serviceøkonom. Hun har derfor fuld kontrol over tallene. 

Fælles for alle ansatte, er at vi har det høje faglige niveau og gode service i fokus – hvilket kun kan komme vores brugere, ansatte og samarbejdspartnere til gode.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til/om firmaet. 

Trine Kappendrup - Tolkekoordinator
Morten Løhndorf Mortensen - Tolkekoordinator
Mette Overgaard - Bogholder
Herluf Veng Juul - Leder/virksomhedsejer