Om os

Tolkeværket ApS så dagens lys i august 2019

Vi er i dag 12 tegnsprogstolke, hvoraf seks også er uddannede skrivetolke.
Vi har gennem vores levetid haft et mindre vokseværk, men til trods for det, har vi stadig fokus på vores værdier.
Værdierne har været en del af os siden vi grundlage virksomheden. Disse er et ønske om at arbejde sammen som et team, med god service i fokus.

Vores tre højeste værdier, som du kan få glæde af, er ´TRO´: 
* Tålmodighed
* Retfærdighed 
* Ordentlighed

Disse værdier betyder, at vi gør vores bedste for at levere både tegnsprogs- og/eller skrivetolk til netop det du har brug for.

Tolkeværkets virksomhedsejer, Herluf Veng Juul, har mange års erfaring som leder i tolkebranchen. Han er klar til at starte på en frisk med et nyt projekt og ønsker at bidrage, med et ordenligt tolkefirma, dygtige tolke og et fantastisk administrativt team. 

Tolkeværkets administrative team, består af Trine Kappendrup og Mette Overgaard. 
Trine sidder til dagligt på kontoret i Aarhus, sammen med Herluf. Her arbejder hun med tolkebestillinger, besvarer mails og laver tolkeskemaer.
Trine har mange års erfaringer med det tolkeadministrative arbejde og gør til dagligt sit bedste for at kende tolkebrugerens behov. Hun kender desuden tolkenes kompetencer og forcer godt og har derfor den bedste forudsætning for at skabe gode rammer for både tolken og brugeren.
Mette arbejder til dagligt fra sit kontor i København, hvor hun holder styr på Tolkeværkets bogholderi. Mette har tidligere været ansat hos andre tolkefirmaer og er tidligere uddannet serviceøkonom. Hun har derfor fuld kontrol over tallene. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til/om firmaet. 

Trine Kappendrup
Trine Kappendrup - Tolkekoordinator
Herluf Veng Juul - Leder/virksomhedsejer
Mette Overgaard - Bogholder